Voorwaarden

Ons doel is om mensen te helpen rationele beslissingen te nemen en verschillende producten te vergelijken om kosten te besparen. Op onze pagina’s vindt u informatie over fitnessproducten en ander nieuws.

Onze algemene voorwaarden en privacy beleid zijn ontworpen om u te helpen begrijpen hoe Fitnessreus.nl werkt en welke informatie wordt verzameld over gebruikers van de website.

Algemene Voorwaarden

De website Fitnessreus.nl wordt beheerd door Fitnessreus.nl.

Fitnessreus.nl is een project en maakt geen deel uit van op de site genoemde adverteerders. Wij geven geen persoonlijke gegevens door aan deze adverteerders zonder uw schriftelijke toestemming.

Fitnessreus.nl (wij) stelt alles in het werk om de gegevens up-to-date te houden, maar kan niet te allen tijde instaan voor de juistheid, tijdigheid of volledigheid van de gegevens. Het is daarom belangrijk dat u de prijzen en voorwaarden van de afzonderlijke aanbieders direct op de website van de aanbieder leest voordat u een overeenkomst sluit.

Als u de op Fitnessreus.nl gepubliceerde informatie gebruikt, handelt u op eigen verantwoordelijkheid.

Derde aanbieders en adverteerders

Fitnessreus.nl werkt samen met derden zoals fitnesswinkels en fitnessorganisaties en draagt bij aan de promotie van de producten van deze aanbieders. Gesponsorde items kunnen speciaal gemarkeerd op deze pagina verschijnen.

Aangesloten programma’s

Een deel van de inhoud die op Fitnessreus.nl wordt gepubliceerd, bevat partnerlinks naar onze filiaalpartners. Als u zich registreert bij onze partner via een dergelijke affiliate link of het product ervan gebruikt, ontvangen wij een commissie.

Er zijn geen extra kosten voor u als gebruiker voor het gebruik van affiliate links.

De commissie helpt ons om de kosten van de website te dekken, zodat we u gratis content van hoge kwaliteit kunnen blijven bieden. Voor meer informatie over affiliate links, zie onze cookies.

Copyright

Onze inhoud is onderworpen aan het nationale auteursrecht. Het distribueren, kopiëren en wijzigen van onze inhoud buiten de grenzen van het auteursrecht is alleen mogelijk met onze schriftelijke toestemming. Als er content van derden op onze webpagina’s is gebruikt, zijn deze als zodanig gemarkeerd. Diverse grafieken en foto’s, die u op Fitnessreus.nl aantreft, komen uit de eigen productie en/of zijn met een passende licentie uit diverse fotodatabanken verkregen.

Als u inhoud vindt die in strijd is met het auteursrecht, vragen wij u ons hiervan op de hoogte te stellen, zodat we de betreffende inhoud zo snel mogelijk kunnen verwijderen.

Afwijzing van aansprakelijkheid (Disclaimer)

De inhoud van Fitnessreus.nl is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Het is echter mogelijk dat bepaalde informatie als onduidelijk of misleidend kan worden geïnterpreteerd. Als u besluit deze informatie te gebruiken, doet u dat op eigen risico. De inhoud van Fitnessreus.nl is naar beste weten onderzocht en samengesteld, maar voor de actualiteit, volledigheid en juistheid van deze informatie kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

Aansprakelijkheidsclaims tegen Fitnessreus.nl, die betrekking hebben op schade van materiële of ideële aard, die voortvloeit uit het gebruik of niet-gebruik van de aangeboden informatie op Fitnessreus.nl, zijn uitgesloten.

Verantwoordelijkheid

Fitnessreus.nl aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor eventuele conflicten die kunnen ontstaan tussen klanten en leveranciers. Hieronder vallen ook alle klachten over fitnessproducten.

Wij zijn onpartijdig in geval van onenigheid tussen de klant en de dienstverlener. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade veroorzaakt door een schending van de contractuele voorwaarden van beide bedrijfsonderdelen.

Aansprakelijkheid voor links

In individuele artikelen op Fitnessreus.nl vindt u externe links met inhoud waar wij geen controle over hebben. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de inhoud van derden. Voor deze inhoud is de desbetreffende aanbieder van de website verantwoordelijk. Op het moment van het publiceren van de links is er geen illegale inhoud ontdekt. Consequente bewaking van externe content is onredelijk. Als u links naar illegale inhoud vindt, is het mogelijk om deze op verzoek te verwijderen.

Getuigenissen / Opmerkingen

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de juistheid en actualiteit van de ervaringsrapporten van lezers van individuele aanbieders. Deze klantervaringen weerspiegelen de ervaring van sommige lezers. Voor de juistheid van deze inhoud kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

Wij behouden ons het recht voor om inhoud toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving.

Door gebruik te maken van Fitnessreus.nl gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

U kunt zich hier informeren over het gebruik van Cookies. Lees tevens ook alles over onze Privacy Policy.