Een sixpack krijg je zo.

Hoe Kan Ik Een Sixpack Krijgen?

Of u het nu voor de dames, voor de heren of voor uzelf doet; bijna iedereen zou wel een sixpack willen. Eigenlijk is het een verzonnen naam om de zichtbare spieren op de buik te benoemen. Bij een sixpack hebt u eigenlijk zes vierkanten op uw buik die allen gespierd zijn. Als er geen vet overheen zit, dan is het sixpack al zichtbaar. Maar als u wilt dat uw sixpack nog gespierder is, dan moet u er wel wat voor doen. Wij vertellen u wat u moet doen om een sixpack te krijgen in de volgende alinea’s en weer tevreden over uw eigen uiterlijk te worden.

Buikspieroefeningen

U kunt zowel uw onderste als uw bovenste buikspieren trainen om een sixpack te krijgen. 

Wij hebben voor u een oefening beschreven die u helpt om zowel uw onderste als bovenste buikspieren te trainen. Ga op een matje liggen en trek uw benen op in een hoek van negentig graden. Kruis vervolgens uw benen over elkaar. 

Het is van belang om uw hoofd licht te ondersteunen met de toppen van uw vingers. Het is uit den boze om aan uw nek te trekken. Vervolgens houdt u uw ellebogen naar buiten en tilt u uw bovenlichaam van de mat. Als het goed is spant u uw buikspieren op deze manier maximaal aan. U dient deze positie even vast te houden om vervolgens weer terug te gaan. 

Zo train je je schuine buikspieren

Train ook je schuine buikspieren

Daarnaast is het ook mogelijk om uw schuine buikspieren te trainen. Hiervoor dient u weer op een matje te gaan liggen, maar dit keer met uw voeten plat op de grond op schouderbreedte. Ondersteun uw hoofd met uw vingertoppen en richt uw ellebogen naar buiten. Vervolgens tilt u uw bovenlichaam van de mat en draait u uw linkerelleboog richting uw rechterknie. Vervolgens gaat u terug naar de oorspronkelijke positie en gaat u met uw rechterelleboog naar uw linkerknie. 

Het zijn dus allerlei oefeningen om uiteindelijk die prachtige sixpack te kunnen krijgen. Iets waar eigenlijk iedereen stiekem wel van droomt. Blijf oefenen. Als u het dus echt wilt, bijvoorbeeld voor de dames. Dan is er zeker een kans dat het uiteindelijk gaat lukken en dat u dus echt iets aan dit antwoord hebt gehad. Natuurlijk zijn er ook nog talloze andere soorten oefeningen. Maar dit is zeker een goed begin.